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호주도우미 - (유학펜)
[르꼬르동블루 학사]시드니 캠퍼스 바첼러 과정 안내 본문
[르꼬르동블루 학사]시드니 캠퍼스 바첼러 과정 안내
인터내셔널 레스토랑 경영학 전공
2011 년 1월 시드니에 새로 개설된 레스토랑 경영학은 학생들의 레스토랑 매니지먼트, 와인학, 식음료 관리 및 마케팅, 미식학 등을 공부하게되며 실무기술과 실제 현장에서의 경력, 호스피탈리티와 요식업 분야의 전략을 배울 수 있는 프로그램이다, 최고의 쉐프들과 업계의 전문가들로 구성된 르 꼬르동 블루의 강사진은 학생들이 완벽한 환경 속에서 철저한 실습을 할 수 있도록 함으로써 많은 경험과 노하우를 쌓을 수 있는 독특한 교육 방법을 제시한다. 현재 certificate III 또는 Advanced Diploma 과정을 이수하는 학생들은 학점을 인정 받아 보다 단기에 학사과정을 마칠 수 있다.
입학시기: 매년 1월, 7월
학비: AUD$67,350 for 3 years
입학기준: 고등학교 졸업자 이상(만18세이상) /한국 대학교, 전문대학 1년 이상 재학
IELTS 아카데믹(6.0) 4과목 모두 5.5 이상이어야함
(고등학교만 졸업시에는 관련기관에서 foundation/diploma of Business , 또는 다른 호주 교육기관에서 diploma of Business/marketing 을 받은자)
****프로그램
Year 1
Stage 1 – on campus (6 months)
• Kitchen operations Management
• Food and Beverage Service
• Communications
• Wine Fundamentals
• Technology and Information Systems for Restaurants
• Restaurant Business operations
• Restaurant concepts and Management
• Introduction to Accounting and cost control for Restaurants
stage 2 – professional experience 1 (6 months)
To allow students to develop and apply practices and principles introduced in a controlled learning environment in a real workplace situation.
Year 2
Stage 3 – on campus (6 months)
• Introduction to Hospitality Management
• The Hospitality Experience
• The Aesthetics of Food & Wine
• Marketing for Hospitality Enterprises
• Finance and Accounting for Hospitality Businesses
• Food Quality Management
• Culinary Practice
• Human Resources Management
stage 4 – professional experience 2 (6 months)
To allow students to develop and apply practices and principles introduced in a controlled learning environment in a real workplace situation.
Year 3
Stage 5 – on campus (6 months)
• Advanced Marketing
• Hospitality Business Law
• Strategic Management
• Professional Gastronomic Practice
• Decision Making for Restaurant Managers
• Quality Service Management
• Entrepreneurship and Small Business Management
Electives
• Facilities and Property Development and Management
• or – Wine and Beverage Management and Marketing
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