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[호주요리학교]르꼬르동블루 과정 -Intermediate과정 본문
[호주요리학교]르꼬르동블루 과정 -Intermediate과정
일반디플로마 과정은아래와 같습니다
▶▶Professional Culinary Arts Management Program -Cuisine & Patisserie (2년 3개월 과정)
- Basic (Cuisine or Patisserie) - 9주, Certificate I in Hospitality (Kitchen Operations)
- Intermediate (Cuisine or Patisserie) - 9주, Certificate II in Hospitality (Kitchen Operations)
- Superior (Cuisine or Patisserie) - 9주, Certificate III in Hospitality (Commercial Cookery)
- Industry Placement (유급인턴쉽) - 27주
- Certificate Ⅳ in Hospitality (18주)
- Advanced Diploma of Hospitality Management (18주)
- Grand Diploma - Diploma de Cuisine (27주) + Diploma de Patisserie (27주)
중급과정
중급 요리 프로그램은 초급보다 한 단계 더 높은 수준의 요리를배우고, 고전 프랑스 요리의 복잡한 기술을 배운다 중급 요리 과정에는 애피타이져부터 메인 요리까지를 배운다. 이 과정에서는 초급에서 배웠던 기술을 익혀 요리를 더 손쉽고 능숙하게 만들 수 있도록 기술을 배운다.
중급 제과제빵 과정은 연습과 반복을 통해 스킬을 마스터하도록 한다
케잌등의 데코와 프레젠테이션을 중점적으로하여 공부하며. 초콜릿공예와 restaurant-style desserts를 준비하는것을 배우게된다
고전적인 프랑스 디저트와 과자등를 만드는데 예술적인 능력을 개발하는데 도움이된다
과목 리스트
* 지역에 따른 요리 방법 소개
* 애피타이져 만드는 방법
* 고전 프랑스 요리의 스프와 소스 만들기
* 야채, 계란 그리고 녹말을 이용한 음식 만들기
* 고기 다듬기
* 생선과 조개 다듬기
* 뜨거운/차가운 디저트 만들기
* 프랑스 케이크 만들기
* 프레젠테이션
* 비즈니스 운영 방법 - 요리 도구 안전하기 다루는 방법(초급포함)
French Study Modules(요리)
- Mise en place, organisation and workflow planning in the preparation and service of meals
- Classical French stocks, glazes, basic and advanced sauces and soups
- Hors d'oeuvre, canapés, salads and appetisers
- Vegetables, eggs and farinaceous cooking techniques and menu items
- French pastries and cakes
- Prepare and cook hot and cold desserts
- Career preparation and workplace communication
Australian Units of Competency:(요리)
- SITHCCC008A Prepare stocks, sauces and soups
- SITHCCC006A Prepare appetisers and salad
- SITHCCC009A Prepare vegetables, fruit, eggs and farinaceous dishes
- SITHCCC013A Prepare hot and cold desserts
- SITHCCC014A Prepare pastries, cakes and yeast goods
- SITXFSA001A Implement food safety procedures
French Study Modules(제과제빵):
- Artistic and decorative skills
- Ice cream and sorbet
- Bread making
- Mastering Bavarian creams and mousses
- Classical and contemporary desserts
- Classical and contemporary presentations
- Variations on restaurant hot and cold plated desserts
- French Pastries and cakes
- Career preparation and workplace communications
French Study Modules(제과제빵):
- Artistic and decorative skills
- Ice cream and sorbet
- Bread making
- Mastering Bavarian creams and mousses
- Classical and contemporary desserts
- Classical and contemporary presentations
- Variations on restaurant hot and cold plated desserts
- French Pastries and cakes
- Career preparation and workplace communications
Australian Units of Competency(제과제빵)
- SITHCCC013A Prepare hot and cold desserts
- SITHCCC014A Prepare pastries, cakes and yeast goods
- SITXFSA001A Implement food safety procedures
- SITHPAT006A Present desserts
- SITXCOM003A Deal with conflict situations
◆◇인터과정요리작품-나나짱님
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