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호주도우미 - (유학펜)
[호주요리학교]르꼬르동블루 과정 -Basic과정 본문
[호주요리학교]르꼬르동블루 과정 -Basic과정
일반 디플로마 과정은아래와 같습니다
▶▶Professional Culinary Arts Management Program -Cuisine & Patisserie (2년 3개월 과정)
- Basic (Cuisine or Patisserie) - 9주, Certificate I in Hospitality (Kitchen Operations)
- Intermediate (Cuisine or Patisserie) - 9주, Certificate II in Hospitality (Kitchen Operations)
- Superior (Cuisine or Patisserie) - 9주, Certificate III in Hospitality (Commercial Cookery)
- Industry Placement (유급인턴쉽) - 27주
- Certificate Ⅳ in Hospitality (18주)
- Advanced Diploma of Hospitality Management (18주)
- Grand Diploma - Diploma de Cuisine (27주) + Diploma de Patisserie (27주) </li>
초급과정(BASIC)
이 기본 요리 프로그램은 프랑스 요리의 기본 단계이다.
이 프로그램은 요리의 세계를 이해하기 위한 하나의 소개 단계일 뿐이다. 요리 도구 사용부터 요리를 계획하고 만드는 단계까지 사용되는 기본적인 요리 방법을 실습과 실기를 통해 배운다.
요리는 르 꼬르동 블루만이 갖고 있는 유명한 요리방법으로 프랑스 레스토랑의 기본 메뉴판에 있는 요리를 중심으로 배우고, 요리에 할 때의 준비과정, 밸랜스 그리고 타이밍 맞추는 것을 배운다.
학생들은 요리에 이용되는 여러 가지 향료들을 쓸 줄 알아야 하고 그것을 넣어 다양한 맛을 만드는 법을 배운다.
French Study Modules
- French culinary terms and definitions
- The use and care of cookery equipment
- Working in a safe and hygienic manner
- Food preparation and mise en place
- Work organisation and planning
- Introduction to French Cuisine
- French classical cooking techniques
- Variations of cooking methods
- Fonds de Cuisine – foundation sauces production
- Commodities – receiving and storage
Australian Units of Competency
- SITHCCC001B Organise and prepare food
- SITHCCC002A Present food
- SITHCCC005A Use basic methods of cookery
- SITHCCC004B Clean and maintain kitchen premises
- SITHCCC003A Receive and store kitchen supplies
- SITXOHS002A Follow workplace hygiene procedures
- SITXOHS001B Follow health, safety and security procedures
- SITXCOM001A Work with colleagues and customers
- SITXCOM002A Work in a socially diverse environment
- SITHIND001B Develop and update hospitality industry knowledge
베이직과정중에 나나양의 요리사진들
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