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[르꼬르동블루]파리에서 있었던 제과제빵 대회 모습

uhakpen 2015. 4. 20. 13:31

[르꼬르동블루]파리에서 있었던 제과제빵 대회 모습

 

 

On April 16 & 17, Le Cordon Bleu Paris was delighted to welcome the three winners of a pastry competition, sponsored by the Kiri brand and organized by Bel Group* in Korea.

The aim of this competition was to promote the superior quality of Kiri cream cheese, and to allow Korean chefs to show the different uses they can make of this ingredient (cream cheese) in pastry.

The winners were Ms. Park Eon-Ju, Mr. Lee Jang-Kwon and Ms. Oh Hwa-Yeon. They were awarded a two day Perfecting Skills course at Le Cordon Bleu Paris. This exclusive program was masterminded by Pastry Chef and Instructor Jean-François Deguignet. The different entremets prepared included a delicious cheesecake recipe made with Kiri.

 

 

 

 

르꼬르동블루 파리에서 제과제빵 대회가 열렸었다고 하네요.~

키리크림치즈를 홍보하기 위한 대회였다고 합니다.

 

한국 Bel Group이 후원했다고 하네요.

그래서 그런가?

 

한국인 3분이 상을 받으셨다고합니다.

 

파리에서 마음껏 실력을 펼치는 자랑스러운 한국인 분들! 정말 멋있어요

 

하트3

 

 

그럼 멋진 수상작품을 구경해보실까요?

 

 

 

 

 

 

 

대회에서 수상한 작품답게 너무 예쁘고

맛있어보이지않나요??

 

최고 최고!!

 

멋진 케이크를 만드는 요리사님들

넘 멋집니다 !!