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[호주요리유학]Evolution Certificate IV in Patisserie 과정 신설 소식

uhakpen 2017. 8. 28. 18:10

[호주요리유학]Evolution Certificate IV in Patisserie 과정 신설 소식

오늘은 호주 요리유학을 준비 혹은 생활하고 있는~ 

호주도우미 여러분들께~ 좋은정보를 전달해 드리려구해요~



요리, 호텔 경영학교 에볼루션(Evolution)에

Certificate IV Patisserie 과정이 생겼습니다 !!!


서티4를 하려고 했지만 하지 못해 고민하던 학생들에게는 희소식이 아닐까 싶네요~


Certificate IV in Patisserie

SIT40716

CRICOS Code 095442K



◇ 코스 목적

Pastry 셰프로서 필요한 다양한 전문 기술에 대한 자격증으로서

키친에서 이루어지는 활동에 대한 지식과 기술을 배우게 됩니다.

Certificate IV in Patisserie 를 취득시 키친에서 팀을 이끄는 팀 리더

슈퍼바이저와 같은 직위로서의 Pastry 셰프의 자격을 갖게 됩니다.



경력

레스토랑, 호텔, 클럽, 펍, 커피숍과 같은 다양한 기관에서

제과 제빵과 관련된 음식을 만들고 준비합니다.



입학조건

18세이상

고등학교 졸업자

IELTS 5.5

Cert III in Patisserie 이수자



코스 기간

1년




학비 안내

Certificate IV Patisserie

등록금

$250

재료비

$880

(External 학생들은 유니폼및 툴킷에 관한 재료비용을 내야합니다.)

학비

$10,700


 


코스 과목


Core Units

SITXMGT001

Monitor work operations

SITHCCC001

Use food preparation equipment

SITHCCC005

Prepare dishes using basic methods of cookery

SITXFSA001

PUse hygienic practices for food safety

SITXHRM003

Manage finances within a budget

BSBDIV501

Manage diversity in the workplace

SITHCCC018

Prepare food to meet special dietary requirements

SITHKOP005

Coordinate cooking operations

SITXCOM005

Manage conflict

SITHPAT007

Prepare and model marzipan

SITHPAT008

Produce chocolate confectionery

SITHPAT009

Model sugar-based decorations

SITHPAT010

Design and produce sweet buffet showpieces

BSBSUS201

Participate in environmentally sustainable work practices

SITXINV002

Maintain the quality of perishable items

SITXWHS001

Participate in safe work Practices

SITXWHS003

Implement and monitor work health and safety practices

SITHPAT001

Produce cakes

SITHPAT002

Produce gateaux, torten and cakes

SITHPAT003

Produce pastries

SITHPAT004

Produce yeast based bakery products

SITXFSA002

Participate in safe food handling practices

SITXHRM001

Coach others in job skills

SITHPAT005

Produce petit fours

SITHPAT006

Produce desserts

SITHCCC011

Use cookery Skills effectively

 

Elective Units

SITXINV001

Receive and store stock

SITXWHS001

Participate in safe work practices

BSBSUS201

Participate in environmentally sustainable work practices

SITHKOP002

Plan and cost basic menus

SITXGLC001

Research and comply with regulatory requirements

SITXHRM002

Roster staff



에볼루션학교를 방문한 호주도우미 운영진 제이님과 맥님~


에볼루션 학교 입학을 원하시거나 궁금한점이 있으신 분들은

언제든지 아래의 호주도우미 연락처로 연락바랍니다.